<< Home

 

Tuinplanten

Een naslagwerk voor iedere tuinliefhebber. Per plantsoort vindt u informatie over standplaats, bloeitijd, bloeiwijze, hoogte en grondsoort. De opgenomen foto’s geven een Beeld van de plant. U kunt dit plantenboekje bestellen in de webshop.

Van de groenblijvende Abelia tot de bladverliezende Zelkova; in Abbing Buitenhof is een heel grote variatie aan bladverliezende en bladhoudende heesters te vinden.

Z

Bomen

 

In onze bomen hoek staan kleine, middelgrote en grote bomen. Er staan bomen, die geschikt zijn voor alle maten tuinen. Voor zowel kleigrond als de zandgrond. Laat u door onze deskundige medewerkers adviseren bij uw keuze. Nog niet in webshop aanwezig.

Naast de peer, appel, kers en pruim, die in struikvorm, halfstam en hoogstam aanwezig zijn, in een groot assortiment, is het kleinfruit als braam, framboos, tayberry e.d. ook volop aanwezig.

In Abbing Buitenhof staan duizenden vaste planten, alfabetisch en overzichtelijk gepresenteerd. In het plantseizoen worden iedere week nieuwe soorten geïntroduceerd. Vanwege dit uitgebreide sortiment vinden klanten uit heel Nederland de weg naar Zeist. Ga naar webshop…

Naast de ruim 60 Clematis soorten, vindt u ook alle soorten klim- en gevelplanten in Abbing Buitenhof. Van Actinidia (Sier Kiwi) tot  Wisteria (Blauwe Regen). Aanraders zijn ondermeer Akebia quinata, Exochorda ‘The Bride’ en Trachelospernum jasminoides.

Rozen

 

Rozen van kwekerij de Wilde staan in Abbing Buitenhof. 

Z

Bodemverbetering

 

Abbing heeft 126 jaar ervaring in het gebruik van bodem verbeterende producten voor de tuin. Dit heeft geresulteerd in een geheel eigen lijn onder de naam Fertila natuurlijke tuinverzorging. Ondermeer biologische tuinaarde, potaarde en tuinmest.

Ook te koop bij Abbing

Pottery

 

Bij Abbing vindt u een uitgebreide collectie buitenpottery. Prachtige handgemaakte potten van terracotta uit Italië. Maar ook de gewone roodstenen aardewerken potten zijn in veel maten altijd op voorraad.

Als gepassioneerde tuinliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om goede kwaliteits tuingereedschappen te hebben. Als u door onze webwinkel bladert dan vindt u onze exclusieve handgesmede rvs tuingereedschappen voor de echte tuinliefhebber.

Bloemen kleuren de wereld. Met deze zonneschijven haalt u de zon in uw tuin en huis, ook in de donkere maanden van het jaar. Dankzij de lange, flexibele stang, wuiven de schijven harmonisch in de wind.

Peacock plantsteunen zijn in alle maten leverbaar. Ter ondersteuning van uw borderplanten, zonder dat ze opvallend aanwezig zijn.

Tuinmeubelen bij Abbing

Abbing is dealer van verschillende gerenomeerde merken. Graag nodigen wij u uit om de tuinmeubelen te komen “bezitten”. Heeft u alleen gelegenheid in de avonduren? Neemt u dan gerust contact met ons op en we maken een afspraak op het moment dat u in de gelegenheid bent.

De originele “Bear Chair” collectie. Tuinstoelen en tuinbanken die zitten als gegoten. Een klassiek Canadees model beroemd om zijn zeer opmerkelijke zitcomfort.Deze tuinmeubels worden gemaakt van eerlijk, weerbestendig cederhout.

Abbing is sinds de start van Fermob een prominent dealer van dit trendy merk uit Frankrijk. Sinds 2017 zijn wij een shop in shop van Fermob in Nederland. De Luxembourg-serie is bij ons allemaal uit voorraad leverbaar. Bij Abbing vindt u ook de Balad, Bistrot, Sixties, Bellevie, Dune, Rendes-Vous en Louisiane serie.

Via de Chelsea Flowershow hebben wij contact gelegd met een van de weinige trugmakers van Engeland, Charlie Groves. Speciaal voor Abbing levert hij de met de handgemaakte Engelse manden, die al meer dan 150 jaar worden gebruikt om bloemen, groente en fruit te verzamelen. ‘Charlie Groves is proud to be one of the last traditional Sussex Trug makers in Sussex, England’

Wilt u Scandinavisch design? Dan is Skagerak, het Deense tuinmeubelmerk met een uitzonderlijke uitstraling, misschien een goede keuze voor u.

werd in 1895 opgericht door ijzersmid Carl Lindqvist. Hij vervaardigde hoefijzers en bijlen van de beste kwaliteit staal. In 1930 raakte de tweede generatie Arthur Lindqvist geïnspireerd door de funkis-gedachte die in die tijd in Zweden hoogtij vierde. Hiervan afgeleide producten kenmerkten zich door hoge kwaliteit gecombineerd met schoonheid, stijl en eenvoud, en gemaakt voor dagelijks gebruik.

Royal Botania is een tuinmeubelmerk voor liefhebbers van esthetische verfijning. Zij hebben uitzonderlijke buitenmeubelen gecreëerd, waarvan de succesvolle samensmelting van precisie en functionaliteit is gericht op het vervullen van iedere wens.

Abbing nodigt u graag uit in haar showroom te Zeist, aan de Odijkerweg 132-134, om de mogelijkheden met u te bespreken. (0343)513741. De hele lijn van Traditional Teak is bij Abbing uit voorraad leverbaar.

Pepe uit Finland maakt prachtige buitenmeubelen van geïmpregneerd grenen. Zoekt u een schommelbank voor in de tuin, dan is Pepe het merk. Wij hebben 2 en 3 persoonsbanken in de showroom staan!

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols van Borek. Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven. De parasols overschaduwen perfect die verbintenis en maken het totaalbeeld compleet.

De originele “Bear Chair” collectie. Tuinstoelen en tuinbanken die zitten als gegoten. Een klassiek Canadees model beroemd om zijn zeer opmerkelijke zitcomfort.Deze tuinmeubels worden gemaakt van eerlijk, weerbestendig cederhout. Hoewel Bear Chair een beschermde merknaam is, wordt de collectie veelvuldig gekopieerd. Let u er dus op of u wel de echte aantreft met het koperen plaatje met de beer. 

U kunt bij Abbing de hele collectie bekijken en 'bezitten'. Van harte welkom.

The Original Bear chair (BC201)

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.