Welkom op Abbings Tuininspiratiedag zaterdag 29 september

 

Een bijzonder voorjaar en zomer ligt achter ons. Veel zon, weinig regen. Veel mensen hebben maanden in de tuin geleefd. Maar ook zien we veel schade ontstaan in de tuin. Door de droogte tijdens een vakantie, maar ook de Buxusmot heeft voor veel narigheid gezorgd. Bij veel mensen is de Buxus in de tuin door de rupsen helemaal kaal gegeten. Dit kan zich nog wel herstellen, maar door de droogte en de extreme temperaturen zijn ook veel stukken in de Buxushagen verdord.

Op de tuininspiratiedag willen wij u veel voorbeelden van planten laten zien. Veel mooie combinaties. Ons Buitenhof zal vol staan met de meest mooie tuinplanten, zodat u de winter weer mooi in kan gaan. Tijdens deze dag kan u een half uur tijd reserveren bij een van onze tuinontwerpers voor een gratis tuinschets sessie. Zie hiervoor de agenda! Let wel op: beslist aanmelden en tijd reserveren. Bel 0343-514777.

  • Wim van Dorland geeft voorlichting over de Buxusmot en laat zien wat u wat u hier aan kan doen, maar laat ook alternatieven zien voor de Buxus
  • Wilna Kuipers geeft advies over beplanting in de tuin en helpt bij de inrichting van uw plantenborder(s)
  • Harco Bolhuis geeft voorlichting over Abbings Tuinaanleg
  • Pieter van Binnendijk en Joost Coenen maken een schetsplan voor uw tuin (Aanmelden vooraf verplicht: 0343-514777

Graag tot ziens op onze tuininspiratiedag.