Adresgegevens

Abbings Buitenhof
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

Telefoon: 0343513741
B.G.G. : 0343514777

15 + 7 =

Heeft u planten besteld?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling. Tijdens het betaalproces vindt u in stap 3 de kosten van verzending. Vanaf €  3,95 tot maximaal €  30,00. Vanaf €  600,00 wordt uw zending gratis thuis afgeleverd (door heel Nederland). U kunt tijdens het betaalproces ook kiezen om uw bestelling in Zeist te komen halen. Ons bedrijf ligt heel centraal in Nederland, vijf minuten rijden vanaf de A12 (Arnhem – Utrecht). 

Wij versturen de planten gewoonlijk binnen 5 werkdagen. Vaak nemen wij van te voren contact met u op, om een dag af te spreken. Mocht een plant onverhoopt toch niet leverbaar zijn, zullen wij u een vervanger voorstellen, of ontvangt u van ons het betaalde bedrag retour gestort op uw rekening.

Het is mogelijk uw pakket te volgen. U ontvangt een track en trace code in uw mailbox. Mocht u een pakket op een ander moment willen ontvangen, neem dan nadat u uw bestelling heeft geplaatst, contact met ons op, zodat wij rekening kunnen houden met uw voorkeur. Bel 0343-513741.

Vaste planten, kruiden, waterplanten, grassen en varens worden verzonden tussen 1 maart en 30 oktober. In de wintermaanden houden wij deze planten op de kwekerij in depot. Bladverliezende heesters of groenblijvende heesters kunnen wij het hele jaar door verzenden. Wanneer het weer het toelaat. Planten worden nooit verstuurd bij vorst, sneeuw of tijdens een hittegolf. Wij informeren u graag.

Wij verzenden de planten niet al te nat. Pak ze eerst uit en sorteer de planten, zodat u kan controleren of de aantallen kloppen. Dompel de planten, voor het planten, zodat ze goed vochtig de grond in gaan. Kan u ze niet gelijk planten, zorg dan dat de planten met kale wortel of met kluit, netjes worden afgedekt. De planten in pot kunt u rustig tegen elkaar wegzetten. Geef wel water, zodat de planten niet uitdrogen. Zet de planten uit de volle zon en niet in de wind; wortels drogen heel snel uit. Mocht u vragen hebben over uw zending, bel ons dan gerust op 0343-513741, wij staan u graag te woord.