Schrepel

Schrepel in diverse soorten en maten
Bent u op zoek naar divers gereedschap voor in de tuin? Wij van Kwekerij Abbing kunnen u hier zeker mee helpen! Ons assortiment bevat verschillende schrepels waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij rechtshandige en linkshandige schrepels voor u in de aanbieding. Er zijn verschillende maten beschikbaar van 10 t/m 14 centimeter. De schrepels zijn zowel met kersenhouten heft als met essenhouten heft verkrijgbaar. U kunt een kijkje nemen voor het gehele aanbod!

Schrepel aanbod bekijken

Overige benodigdheden voor in de tuin
Naast de schrepel bieden wij nog veel meer tuingereedschap aan. Het assortiment gaat van harken tot aan verschillende soorten schepjes, noem het maar op! Voor elk klusje in de tuin is er bij Kwekerij Abbing wel geschikt gereedschap te vinden in onze uitgebreide webshop. Als u vragen heeft over welk gereedschap u het beste wanneer kunt gebruiken staan wij graag voor u klaar om u te helpen!

Gehele aanbod tuingereedschap

Overige aanbod van Kwekerij Abbing

Naast tuingereedschap kunt u voor nog veel meer tuinbenodigdheden bij Kwekerij Abbing terecht. Wilt u bijvoorbeeld diverse bloemen en planten in uw tuin? Wij hebben een uitgebreid assortiment planten en bloemen waaruit gekozen kan worden! Wanneer je liever zelf wil gaan zaaien bieden wij veel verschillende soorten zaden voor zowel fruit als voor groente. Als u deze wil gaan bemesten na verloop van tijd bieden wij hier ook de juist middelen voor aan in onze webshop. Wanneer u daarnaast op zoek bent naar tuinmeubelen kunt u bij ons een uitgebreid assortiment vinden. Stoelen, tafels, gehele lounge sets, noem het maar op en u kunt het vinden! Wij bieden van veel verschillende merken producten aan zodat er uit veel verschillende stijlen gekozen kan worden. Wil u het hele assortiment bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Tuinmeubelen bij Abbing